17 juni 2021

På mossen tar naturen tillbaka


Jag tittade på Biltokig i SVT häromdagen, ett ganska trevligt program med lagom mycket nörderi och med intressanta "biltokiga" personer som besöktes och intervjuades. 
Över staketet här hemma pratade jag igår med min "biltokige" granne och nämnde programmet. Han undrade om jag varit på Kyrkö mosse i Ryd i södra Småland. Jodå sa jag, jag var där 2010. 
Det var strax efter ett regnväder och himlen var lite mulen så det var lätt att foto på mossen. 
 

7 kommentarer:

 1. Det är ett roligt ställe att besöka. Himla många jättefina foton såg jag i ditt inlägg. Detaljfotot ovan är också snyggt med rost och runda spakar. Mulet och blött ger lite extra hjälp vid sån fotografering.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är det verkligen. Tack, kul att du gillar bilderna. Lite vatten och med den stora softboxen på himmelen blir det lättare att få okej bilder. :-)

   Radera
 2. Härligt att resa utan att ta varken bil, tåg eller flygplan. Man kan resa och minnas besök som ägde rum för 11 år sedan. Minns faktiskt dina bilder, då det var första gången jag fick se bilarna på kyrkogården som jag bara hade hört talas om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja BP det blir ju lite så nu i dessa tider, det lockar inte riktigt att resa eller flockas med andra människor. Kul att du minns, du har ju hängt med länge här på sidan. Det tackar jag för!

   Radera
 3. Biltokig är ett bra program tycker jag
  skönt att det visas även på svt så man slipper alla reklam pauser

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trodde det var repriser men det var det troligen inte.

   Radera
 4. bilkyrkogården i Ryd har jag besökt för många år sedan med pappa. jag kommer ifrån nordvästra hörnet av Blekinge så det var inte så långt dit.

  SvaraRadera