1 augusti 2018

Mina Sony Nex-5n

... har servat mig väl under ca 6 år. Men nu kände jag att det var tid att försöka sälja av utrustningen på bilden. Jag vet att många anser att digitala kameror i viss mån är färskvara och det händer mycket fortfarande i den digitala världen, vi som fotat ett tag kanske inser att så inte riktigt är fallet.
Jag ser också tvärtemot att många tror att deras kameror fortfarande är värda det pris som de gav en gång då de köpte dem nya. Så inte jag, jag lägger mig alltid strax under vad jag skulle vilja köpa en använd och utan garanti utrustningen för. Då går det förvånansvärt lätt att sälja saker.

För Sony Nex-5n håller fortfarande väldigt hög kvalitet bildmässigt och funkar väldigt bra. Men just nu har jag fotomässigt inte någon större motivation eller något större intresse att leta nya motivområden (det får komma till mig) och att då ha en utrustning som till stor del numera ligger i skåpet och åldras är bara dumt.
Då funkar en utrustning med färre delar och har det jag just nu tycker är viktigt på min kamera, men fortfarande med i mitt tycke bra bildkvalitet. Jag utvecklade detta lite i ett tidigare inlägg [Länk].


Utrustningen på bilden är två stycken hus Nex-5n en med normalzoomen 18-55mm med filter och motljusskydd och en med telezoomen 55-210mm med filter och motljusskydd och blixtarna som följde med vid nyköp dessutom en extra något starkare och vinklingsbar Sonyblixt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar