Parken i Smålandsstenar

Ett tredje inlägg från Smålandsstenar i ämnen som jag försöker dokumentera i de städer, samhällen och byar jag reser till eller igenom. Först hade vi Kiosken sedan Fiket. Nu kommer Parken. Jag har ingen fakta om denna park, mer än att den är högst levande. Nästa inlägg från Smålandsstenar är Stationen.







Kommentarer

  1. Kul att den är igång, så att man ännu kan få höra den dansanta versionen "Gråt inga tårar mer för min skull". Låten kan ju också då tyvärr spelas när gamla Parker stängs (den s.k. rivningsversionen) ...

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Gråt inga tårar" passar alltid i varje sammanhang ;-)

      Radera
  2. Skövde-Putte22 juli, 2018

    Ja, jisses. Alla har vi väl minnen från någon dylik anläggning. Understundom restaureras faktiskt en & annan park, av dedikerade människor. Hjältar, i mina ögon...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Under 70-talet åkte vi runt mycket till olika dansbanor och idrotts- och danshallar där man hade dansband. Ofta stod vi utanför och kollade in läget. Fast det hände att man hasade runt på dansgolvet emellanåt också. Numera är många av dem vi besökte nedlagda. Dessutom är det en helt annan tid nu, med många fler klubbar och ställen inne i städerna än det var då.

      Radera
  3. Parken ser levande och välskött ut. Det enda som är dött där är gräsmattan efter denna extremsommar;-)

    SvaraRadera
  4. Parken i Smålandsstenar lever, och har ett fantastiskt fint dansgolv. Den flyttades, med hjälp av ideella krafter, till sin nuvarande plats 1984. Idag arrangerar vi i Smålandsstenar GDV Bugg och Gammaldanskurser söndagskvällar i maj-juni.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för kommentar och info om Parken,

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.