Dagens tattoo

"Kriget med mig själv" kunde jag läsa på tjejens vad. "Lady Luck" var någon av tatueringarna på kvinnans vad.

Kommentarer

  1. Dessa två bilder (dock med sämre kvalitet) kunde jag har tagit - hahaha:-)

    SvaraRadera
  2. jag har 3 stycken på mina 2 armar av olika teman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Själv har jag aldrig haft tankar på att göra det. Men i familjen finns det.

      Radera
  3. Jag tillhör de som gått mot strömmen och vägrat tatuera mig. Små enkla tatueringar köper jag dock, men de som fyller kroppen för att vara trendiga är jag less på, som fotbollsspelare.
    Förresten, är man trendig om man gör som alla andra?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har aldrig haft lust att tatuera mig heller.

      Radera
  4. Lite lustigt hur man ändrat attityd gentemot tatueringar. Idag är var och varannan människa "gaddad" men när jag gjorde mina första halva på åttiotalet i Köpenhamn, var det i stort sett ingen som hade tatueringar. Man blev därför ofta tillfrågad om man varit på sjön. Många andra trodde säkert att man suttit inne eftersom det var vanligt att fängelskunder hade tatueringar men det blev dock aldrig några frågor om det. Ska tillägga att jag aldrig varit sjöman eller suttit inne, utan det var bara ett intresse som jag fick eftersom min pappa var tatuerad sedan han låg på sjön i lumpen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Attityden är absolut förändrad.

      Radera
  5. En liten tatuering i form av en fjäril eller något annat på t ex axeln kan jag tycka är snyggt minner jag såg en ung tjej med en tatuerad taggtråd som slingrade sig uppför benet undrade jag om hon tycker det är lika snyggt när hon blir äldre, skinnet börjar skrynkla sig och hon kanske har ett jobb som fordrar dräkt och nylonstrumpor????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja sånt där kan jag också fundera på.

      Radera
  6. Det finns mycket sådant att fotografera nu för tiden :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.