Folkets Park i Boxholm

Ofta, kanske alltid, snirklar vi runt i för oss nya samhällen som vi kommer till och inte bara åker igenom eller följer huvudgatan. Detta för att hitta det som intresserar oss, och i Boxholm kom vi till bl.a. denna Folkets Park upp. Vi parkerade och gick in på området och fotodokumenterade parken.

 

Kommentarer

  1. Så väl underhållna byggnader. Så denna park verkar fortfarande vara i bruk. Nostalgi till max.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den verkar vara i drift. Jättefin park.

      Radera
  2. Ni är verkligen duktiga på att hitta de här gamla miljöerna fyllda med nostalgi, något vi borde bli mycket bättre på. För oss är folkparker och danskvällar verkligen något som hörde tonåren till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror att vi letar efter detta och liknande då det försvinner så mycket av gamla nöjesställen. Även genuina kiosker, mackar och motell som jag inriktade mig på för ett antal år sedan. Men vi är alla olika på att hitta och fota i olika miljöer.

      Radera
  3. Tyvärr revs Folkparken i Växjö för många år sedan, vilket nog gäller för många städer. Det är synd, så roligt så många hade på dessa platser.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.