Vad är vackert

"inga vackra bilder" fick jag kort och gott som kommentar av en äldre dam på Instagram om dessa tre bilder och jag förstår vad hon menade. Men verkligheten är inte alltid vacker. Måste alla bilder, eller motiven rättare sagt, vara vackra? Vad är vackert? Jag gillar rost, betong och förfall som sticker ut i en annars vacker skogsmiljö, det ger lite tankar och frågor. Men som sagt jag förstår hennes kommentar. 

Kommentarer

  1. Då du, SoF och jag gillar exakt samma saker så kan jag absolut inte håller med personen som inte gillade dina bilder. Att det sedan är trist med söndertrasade bilvrak i skogen är en helt annan sak. Inte alla bilar kan "begravas" som i Kyrko Mosse.
    Dessutom är första bilden med de färgglade knivarna en riktig höjdare:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har förstått att vi har ganska lika tankar om foto och motiv. Men jag förstår vad damen troligen menade att bilvrak i skogen inte är vackert.

      Radera
  2. Vad som är vackert är väl en smaksak. Första bilden tycker jag är häftig, precis som de med rostiga staket och annat i naturen du blöd på för ett tag sedan. De sista bilderna är väl inte speciellt vackra i min smak men det var ju det där med olika tycke och smak….

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det ju och jag förstår hur damen menade.

      Radera
  3. Men vilken skillnad när man klickar upp bilderna! Jag skriver nu på min laptop och med större skärm blir det ju .., just v a c k e r t! Även en skrotbil ,-).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det får inte vara för små bilder på en blogg, eller i vart fall att man klicka upp dem.

      Radera
  4. Det finns ju sådant som de flesta tycker är vackert, men f ö är det ju väldigt subjektivt vad man uppfattar som vackert. Jag delar definitivt din uppfattning om rost och förfall :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare