Singel och sand

Breddning av entrégång med stenplattor gjordes förra veckan. Igår bestod arbetet i att skyffla 8-16mm sten och lägga i en fd lång rabatt. 4½ arbetare gjorde det relativt lätt. 3 vändor till stendepån räckte för att få ett tjockt lager singel. Dekoration och finlir skall nu frun i huset ta hand om. Redan nu ser det riktigt bra ut.

Kommentarer

  1. Höll på att ramla ner från soffan när jag såg bilden längst till vänster .., tänkte att det var vad ni skulle ta hand om!! Det kanske var i själva grustäkten den bilden togs ..? Bra jobbat av er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... nejdå. Men det var så bra att man lastade och Swish:ade, bra när man jobbar på en helg/helgdag.

      Radera
  2. Snyggt blir det med sten och skönt att vara 4 1/2 arbetare när det ska skyfflas! Ytterligare en fördel är att ni inte behöver besöka gymmet på ett tag….

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stämmer vad gäller mig, ingen skogsvandring idag, men frugan gick till gymmet. :-)

      Radera
  3. Det var gratis motion om man säger så. Sådana jobb sköter HSB åt oss, antingen via inhyrda företag eller genom fastighetsskötaren. För lata mig är det bara att betrakta det färdiga resultatet;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men så är det inte om man bor i villa, då gör man det själv. :-)

      Radera
  4. Bra kämpat av alla :) Rätt tungt allt det där...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det sliter på ryggen. Men vi klarade oss från skador.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare