Shell i Dalstorp

En fantastiskt vacker nostalgimack i Dalstorp. Svårt att inte ta upp kameran och fota några bilder en solig dag som denna.

Kommentarer

  1. Vilken härligt komplett nostalgi mack

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, och inte för mycket lull-lull och krims krams som man ofta ser hos nostalgimackar

      Radera
  2. Så fina bilder och vilken mack!! Så trevligt att man bevara dessa gamla reliker med tillbehör som varuautomaten och den andra "nöjesautomaten".

    SvaraRadera
  3. Så kul att både macken och telefonkiosken verkar få stå kvar:-)

    SvaraRadera
  4. Vilken fin mack med alla gamla skyltar!

    SvaraRadera
  5. Så skoj när man tar hand om gamla institutioner som t ex den här fina macken. Det finns inte många kvar!

    SvaraRadera
  6. På den tiden en mack var en mack, man kunde köpa tändstift som torkarblad... min fru jobbade varannan helg på en OK/Q8 hon hade titeln Bilvårdskvinna på bröstet, med en skylt alla fall på 90 talet. Jag mins hon kom hem en dag och såg att jag hade köpt en slang motorvärmare till min eller hennes (för jag fick aldrig låna den) Volvo Turbo IC med ställbart laddtryck (på panelen) och grupp A kam. Inga värmare i världen klarade att sitta under turbon mot blocket, den smalt ju :) jag fick en hel utläggning hur farlig slang värmare var :) men lugn i stormen nu sa jag, denna är med termostat och ska monteras på ett vist vis så den inte kan kokas i en vinkel uppåt. Aha sa hon, det fick vi inte lära oss på utbildningen. Men idag säljs det mjukglass och korv i alla former... kanske Triss... och paketutlämning åt alla håll... Heter det bensin station förresten?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sälja drivmedel är en bisyssla numera, men god fika eller fin mjukglass, m.m. det kan man köpa. :-)

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare