Utsikt från mitt fönster

En soluppgång med månstrimma. Jag ser ofta vackra soluppgångar, ja även solnedgångar, från vår lägenhet. I villan vi bodde fram till juli 2022 låg villaområdet i sänka med kullar i öst och västlig riktning som tog bort ev. vacker morgon eller kvällning. Här bor vi några våningar upp och får helt andra scenerier. Ännu har jag inte tröttnat på detta.

 

Kommentarer

  1. En helt underbar bild med månstrimma, fåglar och skogen!

    SvaraRadera
  2. Underbart att ha solens upp och nergång i sin dagliga vy. Jag har båda, men nedgången är inte lika vacker eftersom det finns en del skymmande objekt. Soluppgången däremot, wow :) Fin bild!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Upp- och nedgång av sol är ju kanske lite uttjatat som motiv. Jag har väl inte fotat många av dessa under mina fotoår, därför är det lite skoj just nu. Tack.

      Radera
  3. Den utsikten tröttnar du inte på i första taget. Vi har soluppgång över Ålleberg och den går ner bakom Mösseberg men tyvärr har vi lite stadsvyerna som förstör utsikterna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är rogivande att sitta här med laptopen på köksbordet och kolla ut när dagen gryr.

      Radera
  4. Nu har jag aldrig (mig vetande) fotat en soluppgång, men många solnedgångar. Skulle gärna vilja bo högre upp här i huset för att fånga många dramatiska himlar. Förstår att du njuter av "höjden":-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör jag, Önskemålet var just en lägenhet så högt upp vi kunde. Gärna en gavellägenhet och balkong. Det blev just så.

      Radera
  5. Nu bor jag med utsikt mot ett p-hus. Men i min ungdom - då i Kiruna - bodde vi på 9:de våningen med utsikt över Giebmegaise och övrig fjällvärld.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter riktigt fint, så högt upp kommer vi inte här och inga fjäll ser vi heller.

      Radera
  6. Fint!
    Jag håller på att sammanställa årets fotobok (eftersom jag numera aldrig kommer loss att framkalla foton och organisera fotoalbum) och insåg att vi hade tagit väldigt många bilder på solnedgångar och olika ljussättningar. Det fick bli ett eget uppslag.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer