Lillasjö vid Torpa stenhus

Ut och fota natur i dimma... många gånger har jag försök, nästan lika många gånger har jag kommit hem utan den där bilden jag haft i huvudet. Igår var det likadant, men man måste ju fota någon bild i alla fall. 
Torpa stenhus ligger ett halvt stenkast från denna sjö som jag envetet och felaktigt genom alla år benämner Torpasjön. Men det rätta namnet är Lillasjö, nu hoppas jag genom att skriva det här kommer jag att säga det hädanefter.

Kommentarer

  1. Det är inte så lätt att gå ut och tänka: Nu ska jag fota den bästa bilden i mitt liv... ja vad gör du sedan då? Nu fick du ju med något vackert. Denna bild ger en fin inlevelse i vår Svenska natur. Härlig känsla Tony :)

    SvaraRadera
  2. Drömmen om att fånga de dansande dimslöjorna i vackert morgonljus har vi väl också haft men dels sätter vi inte som en av våra kompisar väckning klockan 04 för att gå tillbaka till sängen om det inte är fin dimma och när vi ibland gett oss ut har det mest blivit grådisiga och inte speciellt vackra bilder. Men kanske en dag….

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppet att hitta den perfekta dimmiga mossen finns kvar. :-)

      Radera
  3. Den vänstra bilden tycker jag väldigt mycket om! Fint fångat!

    SvaraRadera
  4. Svar
    1. Ett fint område runt Hofsnäs och Torpa.

      Radera
  5. Fina bilder i dimman. Det var längesen som jag lyckades med dimbilder. Kanske beror på att jag inte varit ute då 😀 Nej, men för många år sen gick jag tidiga morgonpromenader och jag lyckades bra med några bilder vid sjön Lilla Lee i Ed i Dalsland.

    Jag har varit vid Torpa stenhus, även inuti. Yngsta dottern bodde då i Aplared och vi var där och rastade hunden bl.a.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer