Luciamorgon

Minus 3.1 ute, plus 21,5 inne. klockan är 7:00. Kaffe och ett kokt ägg för 1½ timme sedan. Bilar på järnvägsleden. Bussar kommer och avgår från och till byarna utanför samhället. Lyssnat på Kvartalspodden. Ingen nyhetsmorgon i dag. Ledig dag idag (fast sånt kan ändras snabbt). Lekt lite med Photoshop medan jag lyssnade på podden. Kallar den Luciamorgon. :-)

Kommentarer

  1. Liknande temperaturer här, fast inte mätta "mitt i natten!. Som Anli säger - bilden är väldigt stämningsfullt och set ut som en pepparkakslänga. Snyggt jobbat:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. På natten :-)
      Det är en dekoration i form av en huslänga i plåt med ljusslinga bakom och så har jag photoshoppat ihop med en äkta himmel med måne i den.

      Radera
  2. såg delvis på reprisen nu ikväll på tv
    det är nått visst när man kommer till lucia dagen det är snart jul igen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det även, om jag med åren blivit mindre julig

      Radera
  3. Mycket man kan hitta på i PS. Stämningsfullt!

    SvaraRadera
  4. Photoshop är ett utmärkt och roligt tidsfördriv. Missade årets Luciamorgon p.g.a. arbete, men minns 2020 när den visades från Jukkasjärvi. Så stämningsfullt att man blev tårögd, helt sant https://www.svtplay.se/video/29267198/luciamorgon-fran-jukkasjarvi

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer