Tom Jones på skivtallriken

Bilderna skulle kunna vara fotade under första halvan av 70-talet. Stereo, vägg och LP med Tom Jones stämmer. Fast mina bilder är från 2015, då jag under några år lyckades hitta Tom Jones LP för några tior lite här och där på loppisar. LP från skivsläppen under 60-talet från till 1973. Nu 2023 är allt sålt och borta.
Innan jag sålde gjorde jag en video.

Kommentarer

  1. Härlig nostalgi! Tycker man hör lite här och där om att vinylen verkar vara på frammarsch igen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vinylen är på frammarsch, eller den har kanske varit det under några år. Vilket jag kan tycka är trevligt på något sätt.

      Radera
  2. Jag har fyra backar med vinylskivor. Vill inte göra mig av med dom, trots att jag sällan lägger på en platta på skivtallriken nu för tiden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lite så kände jag också, men vid flytt 2022 och något tidigare var det ganska nödvändigt.

      Radera
  3. Jag har också sålt allt! Sen några år tillbaka är det olika spellistor som gäller, eller så avgör dagsformen om det blir en 50-tals- eller 60-tals-radiostation som jag lyssnar på via nätet, kopplat till ett par HomePods.

    Man kan ju t o m välja en speciell artist för en stunds lyssning, kanske... tycker bättre om blandad musik.

    Johnny

    SvaraRadera
    Svar
    1. För mig blir det usb-minne i bilen med blandade låtar. Hemma blir det mest Spotify de få gånger jag lyssnar på musik numera. Blir återigen mer radio P1 och P4 faktiskt.

      Radera
  4. Hm... är vi månne släkt på något sätt:-), visst är det så, iallafall mer P1. För tio år sen, hade detta varit otänkbart, åldern, ja, givetvis visheten också, tar ut sin rätt.:-)

    Johnny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Släkt eller inte... två gubbar iallafall ;-)

      Radera
  5. Hoppas du fick bra betalt när du sålde skivorna, för de är ju heta och inne igen. Gillade aldrig Tom Jones och hans smöriga låtar, men jag måste säga att han står sig än. Han har åldrats med värdighet och hans röst håller fortfarande hög klass.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är kul att ha haft en vinylsamling, Jag gav inte så mycket för mina vinyler då jag loppisköpte de flesta. När jag började köpa stereo och vinyl i början av 70-talet då var ju fullpris.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer