Friends - the complete series 1994-2004

Man är väl lite ding. 🤪 
Så här snart 20 år efter att sista avsnittet visades i Sverige beställer jag hem en Complete seriesbox på Blu-ray av Vänner. Men vi såg lite av något avsnitt nyligen och tyckte faktiskt det var förvånansvärt kul och trevligt. Minns att jag sträcksåg ett antal säsonger runt 2003 tillsammans med mina söner. Så det är en chanstagning om det håller 2023.

Kommentarer

  1. En serie jag aldrig fastnade för. Konstigt egentligen, för de avsnitt jag såg uppskattades för det mesta. Var förmodligen tidsbrist då fotbollen togh mycket tid...den egna karriären alltså.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har börjat med några avsnitt ikväll, karaktärerna mejslas ut och det blir bättre för varje avsnitt.

      Radera
  2. Det är massor av skämt som inte riktigt går hem idag. Men det är kult. Och nu när en av dem nyligen dött så blir det ju lite extra fint att se serien igen. Trevliga timmar önskar jag er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Humor är ju lite av färskvara.

      Radera
  3. Var det inte en kille i den serien som dog nyligen? Måste medge att jag inte sett ett enda avsnitt av serien. Vet ärligt talat inte ens vad det handlar om. Oooooops, jag vet;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det stämmer. Men det var inte därför vi köpte utan vi ville ha en serie som man kunde kolla på när TV-utbudet inte alltid är så kul.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer