Djupvik utmed Kustvägen på Öland

Det blev en resa till Öland denna veckan. Vädret var som synes soligt men en hård kall nordanvind gjorde att det blev vinterjacka och mössa på under utevistelserna. 
Jag hade studerat kartan förr om åren och sett en fin men smal strandnära kustväg utmed västra sidan av Öland. För ca 25 år sedan körde jag en mindre del av denna vackra kustväg från norr och söder ut. I veckan blev det resterande sträcka från söder och norrut. Här är den mycket fina platsen Djupvik.

Kommentarer

  1. Så fina bilder från Öland. Nu till lite kul faktiskt: Min gode vän Janne befinner sig nu där i Djupvik i deras stuga, igår dök det upp en bild på ansiksboka där frun tar ett första dopp den 21 april i 10 gradigt vatten. Det ligger en film frekvens med också där Agneta doppar sig i havet ser jag nu också. Trevlig Helg Tony!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jo det var några vackra dagar om än väldigt blåsiga.

      Radera
  2. Ett så fint stenhus det ligger där på stranden! Ljuvligt vackra vyer, ett hav som är öppet igen. Nu är det verkligen vår! Trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Det var vackra scenerier.

      Radera
  3. Helt underbara bilder, speciellt ettan och tvåan:-)

    SvaraRadera
  4. Roligt att få se delar av Öland med din blick. Vi ser alla olika saker när vi är ute och reser :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi ser alla lite olika vyer och motiv vi gillar

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer