Bruna bilar

Det hade kommit ett önskemål från sonsonen 2½ år om brun bil. Bruna bilar, hur populärt har det varit på riktiga bilar genom åren, inte speciellt eller hur. Minns inte att jag sett bruna vanliga leksaksbilar så min tanke var att köpa brun färg som man använder till plastbyggsatser och lacka om en ny leksaksbil till brun. Efter lite letande hittade jag i vart fall två olika bruna bilar som jag köpte. Nu återstår det att som öm önskemålet om brun bil fortfarande finns.

 

Kommentarer

  1. Ett par leksaksbilar kan gå an men brunt är verkligen något som undviks med hänvisning till världens historia. Bara att se vad som finns kvar i klädaffärer och till nästan inget pris alls, bruna jackor och tröjor. Noll köp. Och när nu vintern återvänt och en del är ute efter en varmare jacka, men men, finns bara bruna kvar. Och som ingen köper. Om de är i tyg. Skinn verkar fungera. I både skor, jackor och väskor.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare