M 20230121

 

Illustrativ bild: Förmiddag tillsammans med sonsonen.
Nejdå det gick lugnt till (bild 2). Vi körde bilar på mattan. Vi ritade och sedan byggde vi ett tåg av stolar och reste till Göteborg. Farfar hittade på det där med stins vilket nog kändes lite konstigt. Vadå vissla i pipa och stänga dörrar innan vi kunde köra… hmm🤔. 
Sedan läste farmor tre böcker, Greta Gris, Lillasyster & låtsaskaninen och Alfons. Däremellan fikade vi med glass. Sedan kom pappa hem och lagade lunch.

Kommentarer

  1. Tänk, så underbart att ha möjligheten att kunna hjälpa till på det viset! Oj, vad jag har saknat det. Detta att bo så nära så att det inte blir så märkvärdigt när man väl träffas, nej, det här vardagliga. För mig måste det vara en win-win-situation, dvs, om man som farmor/mormor/farfar/morfar har orken kvar. /Elisabet (underligt att jag måste skriva in namnet här, på andra blogspot-adresser tjoppar det ju in per automatik).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns fint att det är nära. Lätt att hjälpa till om det är något.
      Jag vet inte vad det är för fel. Jag har svårt just nu att kommentera via iPaden via mitt blogspotkonto. Men på laptopen funkar det som vanligt.

      Radera
    2. Kan också vara om man använder en annan webbläsare än Google.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer