Tranemo Park

... kallas detta område intill Tranemosjön. Här byggs det en handfull hus med bostadsrätter och hyresrätter och i en av dem skall vi ta plats i en relativt nära framtid. 
Centralen kallas det nya biblioteket som också inhyser hotell och bistro [Länk]

Kommentarer

  1. Åkte förbi igår. Var ett par veckor sedan senast. Nu ser man hur huset ska se ut. Intressant bygge, kommer att bli väldigt fint. Men SÅ stort!
    Och visst kan jag känna mig både avundsjuk på och imponerad av att min gamla skolkamrat- ganska "barnslige" sådan- har lyckats med att bygga ett "nytt" centralt Tranemo. // Anna-Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi får hoppas att vi kommer att trivas. Om inte så blir det lättare att flytta nästa gång.

      Radera
  2. Biblioteket och hotellet är helt i min smak. Industri- och retrokänsla i ett. Coolt. Ni kommer i alla fall bo väldigt nära hotellet och bistron. En klar fördel.
    Ni har ju inte bott i lägenhet på år och dag, så det kommer nog bli en omställning. Men jag gissar att lägenheten till yta är mindre än huset, vilket är lika med mindre jobb. Å en balkong är betydligt mindre jobbig att t hand om än en stor trädgård.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.