Uppassad dam

Från att under sina 2 levenadsår varit ganska egen och svåråtkomlig ibland nästan lite illvillig vändes allt under förra veckan då jag var uppassare åt denna dam under två dygn. Plötsligt var jag väldigt populär och det skulle liggas i knät under TV-kvällen och det här med att vara ute sent på kvällarna in på nätterna blev inget av alls för nu skulle min bädds fotända vara hennes under i stort sett hela natten.

 

Kommentarer

  1. Du har kattycke! En del av oss har det. Även om vi inte har samma tycke tillbaka.

    SvaraRadera
  2. Katter är oförutsägbara, min svåger hade (det var ett tag sedan) en hankatt som hette Oliver. Under flera år hade Oliver aldrig brytt sig om mig, han la sig antingen i husses knä eller i hustruns (min alltså) knä. Så när vi var där vid jul ett år, då skulle Oliver ligga i mitt knä hela tiden. Nästa gång vi kom dit var det som vanligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag känner igen det där om att de är ombytliga, nästa gång kan det vara samma smått egensinniga katt jag möter.

      Radera
  3. Där ser man. Är ingen kattmänniska och ryser vid tanken av en katt/hund i min säng;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sömnen blir det lite si och så med, när man som jag är ovan vid att ha ett djur i en del av sängen. Inget jag kanske skulle ha om det var min katt men så här under två nätter lät jag det vara så här.

      Radera
  4. Djur ska fotas i ögonhöjd. Här ser det ut som du lyckats ta dig under ögonhöjd. Fin bild hur som helst.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer