Serietips i TV

Det släpps många sommarserier på playkanalerna nu. Några är väl lättviktig sommarunderhållning i form av "deckare", icke att förakta efter en dag i solen, men kanske inget som jag väljer just nu. Efter 6 avsnitt av 8 av serien på SVT-play "Escape at Dannemora" en titel som kanske för tankarna till något pubertalt nonsens i en svensk by vilket det inte alls är. Dannemora är också en gammal gruvstad grundad av svenskar i delstaten New York och ett enormt fängelse som grundades där 1845. 
Serien är baserad på den verkliga rymningen från fängelset 2015 och den efterföljande jakten på de två fångarna Richard Matt och David Sweat. En gift, kvinnlig anställd vid fängelset hade haft relationer med båda männen och hjälpte dem att fly. 

Som sagt 6 avsnitt av 8 är kollade på just nu och jag kan verkligen rekommendera serien. Ikväll kan det bli de två sista!

Kommentarer

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer