Medevi och hälsobrunnen

Känt namn och visst har jag rest förbi på vägen mellan Motala och Askersund ett antal gånger, tror knappt att jag hade reflekterat eller noterat skylten som visar in till Medevi förr. Denna gång svängde vi in till stället som visade sig vara en hel liten by, vi parkerade bilen och strosade runt i den gamla byn en stund.
Själva stället där du kan dricka brunn, portarna slogs upp då jag gick förbi, men jag tog en kaffe att ta med från fiket intill istället.

Kommentarer

  1. Frugan, jag och ett par bekanta besökte Medevi brunn för några år sedan. Då på väg mot andra mål, men vi stannade till och uppskattade det vi såg. Betydligt större och definitivt mysigare än jag tidigare trott.

    SvaraRadera
  2. känner igen mig av bilderna
    dock så är det ett antal år sedan vi var där
    vackert område som påminner mycket av sätrabrunn

    SvaraRadera
  3. Medevi brunn är ett fantastiskt ställe, jag har besökt det en gång. Min bror och hans fru bokade bröllop där två gånger men avbokade båda gångerna, när dom till slut bestämt sig fick det bli i Uppsala där dom bor. Medevi Brunn hade nog f ö tröttnat på dom. Det handlade väl inte så mycket om att om tvekade på att gifta sig, mer om allmän obeslutsamhet.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer