Det krävs utrustning

Inte minns jag att det krävdes så mycket prylar och utrustning att ha barn. Men så var det säkerligen det är bara det att jag har glömt det. Fast numera är det mer fokus på säkerhet än det var för 30-35 år sedan då våra barn växte upp vilket är väldigt bra. I omgångar under våren har vi plockat hem kläder och saker till oss som barnbarnet vuxit ur och så har vi försök att sälja på annonsmarknader med ganska gott resultat. Ett sätt att avlasta och hjälpa till. Dock är barnbarnets favoritleksak färgglada påsklämmor i plats. Just nu har jag lagt ut dessa prylar.

Kommentarer

  1. Ärligt talat så ser jag inte ens vad bilderna föreställer. Det märks att jag inte har barn eller hur;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, det är nog inte så lätt, man skall nog vara relativt nybliven förälder för att hänga med.

      Radera
  2. Jo, tiderna förändras, jag var ju sent på bollen när det gällde att skaffa barn (43), men med barn kommer mängder med tillbehör och värre blir det med åren. Ganska skrämmande att se hur föräldrar köper på sig än det ena än det andra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir mycket tillbehör man faktiskt måste köpa för att allt skall bli smidigt och framförallt säkert.

      Radera
  3. Har faktiskt fått mitt första, egna barnbarn just idag, så en del av det där kommer jag väl att få se på nära håll :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.