Symaskinen

När andra män drömmer om egen bar, utegrill stor som en Friggebod, häftig bil, högljudd motorcyklel, snabb jetski eller andra machoprylar så kan jag tänka mig att en symaskin vore bra och trevligt att ha... jodå sån är jag. :-)

Kommentarer

  1. Det där låter ju jättekul!

    SvaraRadera
  2. Du är sannerligen inte som alla män;-)

    SvaraRadera
  3. Du är inte ensam om det. Min avlidne man tyckte detsamma och vi köpte en symaskin som vi båda två flitigt använde :D

    SvaraRadera
  4. Jag skulle nog välja en egen bar, bilar och annat på hjul kan jag inte framföra så det går bort. Detsamma gäller en symaskin, ärvde en symaskin, en Husqvarna från femtiotalet, när min mamma gick bort för 25 år sedan, den gav jag bort till en dåvarande flickvän. Det ångrar jag inte, skulle ändå inte använt den, är helt inkompetent på området.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den kanske inte blir använd så mycket men är bra att ha vid en del tillfällen.

      Radera
  5. Förra året fick sonen pengar till en symaskin. Han har nog inte köpt den än, han ville nog att vi gjorde det, men det funkar inte nu, han bor i Norge.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är bra att ha en symaskin, ex. när man skall laga i lite kraftigare textil eller kanske fålla upp byxor och liknande.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.