11 maj 2021

Ständigt detta Skåne

Det skulle öppna sig ett fönster med sol och temperaturer över 10 grader plus sa väderrapporten och södra Skåne skulle få varmt och soligt väder runt middagstid på söndagen, så vi bestämde att ta den där årliga Skåneresan (i vart fall en av dem). Men först reste vi i ett konstant regnväder söderut på söndagsmorgonen, spekulationerna i bilen gick att det nog skulle klarna upp vid Hallandsåsen och det gjorde det... men bara på åsen sedan mulnade det på igen men vi slätade över det med att säga att knappt var förmiddag ännu.Vi tog väg 13 mot Sjöbo för att leverera en Sony telezoom som jag sålt på Blocket. Under resan på väg 13 blev vädret allt bättre. Vid överlämnandet av zoomen gav mannen tipset att ta vägen över Fyledalen på väg mot Ystad, en väg som snirklar sig genom vackra omgivningar. Så följande inlägg kommer att handla om vår korta roadtrip till Skåne med sedvanliga bilder som du sett här på bloggen under de senaste 14 åren.

8 kommentarer:

 1. En väldigt typisk bild från Skåne. Kul med er tradition att resa dit varje år. Ni uppenbarligen älskar Skåne:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar att avståndet hemifrån till Skåne är ganska lagom och att det finns mycket att upptäcka på korta avstånd är man väl är där. Man hinner med mycket på ett par-tre dagar.

   Radera
 2. Har bokat hotell 2 nätter i Ystad nästa vecka. Så tipset om Fyledalen passade fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ystad visade sig från sin bästa sida denna gång tycker vi.

   Radera
 3. En fantastisk bild med några få kulörer, påminner mig om de bilturer jag företagit i mellanvästern i USA, dock inte med mig bakom ratten.

  SvaraRadera