Borås Art Biennial - Megafon

I morgon invigs Borås Art Biennial - Deep listening for longing. Jag och frugan var nere på stan för att strosa runt bland alla konstverk. Nu blev det inte riktigt alla idag, utan vi tar nya tag imorgon om vädret är lika strålande som idag. Men eftersom det är Borås behöver vi inte oroa oss, det blir strålande sol och värme. Först ut blev det "Megafon" som man byggt upp i Viskan. På väg dit stoppades vi av en dam som entusiastiskt påtalade att konstverket är långt vackrare på natten eftersom de monterat in en mängd små lampor. Megafon är gjord av konstnären Okidoki.

Kommentarer

  1. Helt underbart väder:-) Klart det blir lika fint imorgon. Nu ser jag inga likheter med en megafon, men självaste konstverket är riktigt läckert. Ser mycket framemot fler bilder med konstverk:-)

    SvaraRadera
  2. Vilka spännande konstverk

    SvaraRadera
    Svar
    1. En hel är bra andra är lite konstiga.

      Radera
  3. Borås är fortfarande en vit fläck på kartan. Var på djurparken med mina föräldrar i unga år, men ett nytt besök måste stå på agendan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Resvägen är ju bra och snabb så nog skulle ni kunna planera in ett besök nu när Borås fyller 400 år. :-)
      Det bästa är att det finns så mycket mer att kolla på än djurparken numera.

      Radera
  4. ett vackert konstverk mot en vacker blå himmel

    SvaraRadera
  5. Nej, nu får jag väl ändå åka dit. Var visserligen där igår men körde en granne till akutmottagningen och det var mindre kul.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det tycker jag. Ta dig tid att vandra runt i stans centrum, kanske också besöka Abecita Popkonst och Foto och Borås Konstmuseeum.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.