Wiskania Sko AB i Borås

I oktober 2016 [Länk] var hela väggen täckt med Vildvin på den gamla (nedlagda) skofabriksbyggnaden och hade varit så under decennier tillbaka. Den hade letat sig in lite här och där i byggnaden och många fönster var osynliga. 

Nu i april 2021 har allt Vildvin rensats bort, och fasaden framträder så som jag aldrig sett den. Nu skall industrilokalen restaureras, bl.a skall fasaden lagas och taket läggas om och vad som den i framtiden kommer att innehålla vet jag inte. Mycket av den gamla skofabriken finns kvar där inne, några lokaler hyrs ut till företag, men mycket är tydligen som när man lade ned fabriken.

Kommentarer

  1. Okej, back to basic då eller nåt sånt;-) Vad du hoppar mellan dina bloggar! Får sig hur länge du håller dig till den här bloggen nu då;-)
    Bilderna är suveräna och sååååå du. Just sådana kort är ju tillsammans med street art och "folk på gatan" din specialitet:-9

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast denna blogg har jag haft sedan 2007, även om jag under 15 år ibland (läs: ganska ofta) startat nya bloggar. Men som du vet BP, jag är alltid bara ett klick bort :-)

      Radera
  2. Dessa härliga miljöer. Spännande och intressanta, men något vackrare med vildvinet som pryder fasaden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker också att fasaden med Vildvinet är oerhört vacker. Gamla industribyggnader är väldigt intressanta, många gamla detaljer att rikta kameran mot.

      Radera
  3. det var dock snyggt med denna kraftfulla växtlighet på fasaden
    men det tar nog hårt på murbruket då fukten stannar kvar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Snyggt men kanske inte så bra i det långa loppet.

      Radera
  4. Intressant med gamla industrimiljöer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är det, jag gillar att fotodokumentera dessa miljöer. Tack för kommentar!

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer