Phizer


Nämendåså... då kanske det blir lite mindre stress av att åka och handla eller att någon person råkar komma för nära. Fast jag kommer att fortsättningsvis vara försiktig och leva livet jag gjort det senaste året i vart fall till dos 2 kommit in i mitt system.

Men visst känns det skönt även efter första dosen.

Kommentarer

  1. Jag fick detsamma för ca två veckor sedan :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns bra att vi blir fler och fler.

      Radera
  2. Tur att du fick Pfizer och inte AstraZeneca. Fick SoF också sin första spruta? Hoppas att ingen av er får några biverkningar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kändes bra. Nej, det är bara jag som har åldern inne.

      Radera
  3. Hysterin runt AZ är otrolig. Läs på ni som är oroliga. Samma människor som uttrycker stor oro för AZ har utan att bekymra sig tagit p-piller och många andra vanliga mediciner utan att reflektera över biverkningarna, där risken inte är stor men den är mycket större än AZ covid-19 vaccin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig!
      Jag är inte orolig, jag hade tagit vilket som av de som är godkända. Tycker det är alldeles för mycket snack i media om ev. biverkningar, m.m. Kompisen fick AZ någon dag innan mig, nackdelen där är att han får vänta till mitten av augusti på andra dosen. Jag får min i början av juni.

      Radera
  4. Grattis, måste kännas skönt att processen kommit igång

    SvaraRadera
  5. Snart är det min tur och på något vis känns det som en nystart.

    SvaraRadera
  6. Fick min första dos igår
    jag fanns med på en reservlista
    Hoppas att det funkar

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.