Breaking Bad

Walter White
Walter White Sr. också känd för sitt hemliga alias Heisenberg, är en fiktiv rollfigur och en av huvudkaraktärerna från TV-serien och spelas av Bryan Cranston. Cranston har vunnit flera priser för sin insats som Walter White.
Jesse Pinkman spelad av Aaron Paul. Han är en kristallkock och återförsäljare och arbetar med sin tidigare kemilärare på gymnasiet, Walter White i en met-operation. Jesse är den enda karaktären förutom Walt som visas i varje avsnitt av showen.
Henry Schrader ASAC är en fiktiv karaktär av AMC-dramaserien Breaking Bad och dess spin-off-serie Better Call Saul. Han porträtteras av Dean Norris och skapades av serieskaparen Vince Gilligan. Hangs karaktärsutveckling under serien och Norris prestanda har fått kritik
Michael Ehrmantraut är en fiktiv karaktär i Breaking Bad och dess spinoff-prequel Better Call Saul, spelad av Jonathan Banks. Mike är en före detta polis i Philadelphia som arbetar för Gus Fring - och ibland Saul Goodman - som privat utredare, säkerhetschef, renare och hitman
James McGill, även känd under sitt företagsnamn Saul Goodman och senare känd som Gene Takavic, är en fiktiv karaktär som förekommer i tv-serien och fungerar som huvudkaraktären i sin avknoppningsprequel-serie Better Call Saul.

Kommentarer

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer