Boende på Araslöv Golf och Resort



Då var det dags att lämna Araslöv Golf och Resort strax norr om Kristianstad för denna gång. Det blev utforskande utmed Blekingekusten och besök i bl.a. Karlskrona. Även Åhus fick ett längre besök, denna gången blev vi väldigt förtjusta i staden, förra gången blev det en snabb pizza och vi planterade den felaktiga åsikten om att Åhus var oerhört tråkigt.

På denna lilla roadtrip tänkte vi att en gångs skull ha ett hotellboende lite utanför en större stad, det blir lite lugnare och man kan oftast ha bilen närmre boendet än i många hotell i städerna. Här på Araslöv var det överraskande att man fick ta med bilen till ända fram till rummet/ytterdörren, väldigt skönt. På andra sidan fanns en egen uteplats/altan i anslutning till rummet med golfbanan ca 20 meter utanför.
Jag är supernöjd med vistelsen trots att vi inte spelar golf. Nästan lite motellkänsla att kunna ha bilen utanför rumsdörren... toppen. Vi enades om att hädanefter blir det att leta hotellövernattningar utanför de större städerna, detta gav mersmak.

Kommentarer