Kraftgång inte Kräftgång

Vinters snabba promenader på löpbandet har nu under sommarhalvåret till stor del bytts ut mot snabba promenader runt om i staden eller skogen och på motionsområdena i utkanten av Borås centrum.
"Snabba promenader" låter som man hasar runt stan i makligt tempo och kollar skyltfönster, finns det något svenskt ord för engelskans "Power walk" som mer låter som en träningsform.
Hur som helst så känns dessa Power walks bra för både hjärna och kropp. Smartphonen är med så man kan komma hem med ett par bilder också.
Ibland kan det faktiskt bli lite kräftgång då jag ser något i ögonvrån som behöver dokumenteras och då får jag backa tillbaka för en bild.

iPhone 7 (oredigerade)

Kommentarer

  1. I första bilden lyckades du verkligen med världens kulturkrock! Där satt den liksom. "Leksakshuset" ser ut som att det byggts med Lego. Å jag gillar det. Byggnaden är åtminstone ingen skokartong;-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer