Medans ölen skummar av

... skall jag också försöka hinna att få till en bild av dagens val. Vilket kan vara svårt på vissa öl då skumkronan försvinner ganska snabbt, ibland innan jag ens hunnit ta mig två meter från ölen och fått upp kameran till ögat och då är ju hela syftet med rubrik och inläggsetikett förstörd.
Nåväl... det blev en 100w IPA från Nya Carnegie Bryggeriet. Nu skall jag vara ärlig och säga att denna bild är från gårdagens val, men både bild och öl var så bra att det får bli lördagens val också.

Kommentarer

  1. Just den ölen har jag inte testat (den är ny för i år), men Nya Carnegie Bryggeriet i Hammarby Sjöstad är en pärla, en riktig pärla. Kolla om du hittar Soleil öl på Systembolaget. https://www.nyacarnegiebryggeriet.se/soleil . En underbar öl den också:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset. Jag har promenerat i Hammarby Sjöstad men kanske jag har missat bryggeriet. Får bli en koll nästa gång.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer