18 augusti 2018

Illegal Dekal i valtider

Det är valtider och som vanligt har jag oerhört svårt att välja parti. Jag kan förstå båda ståndpunkterna i de mest skiftande frågor, för det är sällan antingen rätt eller fel, svart eller vitt.
Ett klistermärke som uppmanar till att avkriminalisera cannabis till exempel. Det finns många som vill att cannabis skall finnas mer lättillgängligt och bli avkriminaliserat, bl.a. många som har svåra smärtor och där mediciner har slutat hjälpa eller ger kraftiga biverkningar.

Men jag kan direkt ta till mig klistermärket som satt där först "lugn bara lugn", där ställer jag upp till 100% :-)

3 kommentarer:

 1. Tycker att de två dekalerna passar väldigt bra ihop. Lugn bara lugn kan man säkert känna sig en stund om man missbrukar cannabis. Cannabis är en naturprodukt som kan både lindra och bota men får inte användas inom läkarvården, där ska det vara kemiskt producerade läkemedel med hemska biverkningar, jag vet, som haft HCV. Vet inte vilket ben jag ska stå på men även här på Malta diskuteras det om att legaliseras.
  Känns skönt att inte vara inblandad i att behöva välja, måste vara jättesvårt, vem kan man lita på med tanke på hur det ser ut idag därhemma i Sverige.

  SvaraRadera
 2. spelar nog en mindre roll tyvärr idag vilket parti man röster på för inget parti eller färg kommer att få sin egen majoritet utan det kommer att bli en väldans mycket hit och dit åter igen detta val
  det som spelar roll är väl sin egen tro på politik och parti och det är väl det parti man ska rösta på naturligtvis
  ja har mitt klart även detta val vilket det blir, men det kommer inte bli bra i allafall

  SvaraRadera
 3. I år är jag bara väldigt säker på vilket parti jag INTE ska rösta på. Å att rösta blankt gynnar ju partiet jag absolut inte vill lägga min röst på. Catch 22 med andra ord.

  Den "valaffischen" har jag inte sett här. Har ingen åsikt egentligen. Ogillar droger skarpt, men om cannabis hjälper till exempel HCV-patienter och andra så legalisera det under ordnade former som det heter så fint. Å om cannabis hjälper mot min onda rygg så - kör på bara;-)

  SvaraRadera