På asfalten

Visst är det trevligt att se detta budskap en tidig morgon (kluddat på gamla Hedvigsborgsviadukten).

I morse höll jag mig från vandringslederna, jag vill just nu inte stöta på en rabiat räv igen ;-)
Så det fick bli asfalten, som om den skulle vara mindre "farlig" med cyklister som kommer i hög fart smygande bakom en utan tillstymmelse till ens en liten pling på klockan eller någon stressad bilförare som intar sin frukost under tiden.

I morse var det molnigt och relativt behagligt att vara ute och ta en snabb promenad. Trafiken är också relativt lugn med få som arbetspendlar nu under juli månad.
Sträckan på asfalten gick över Brämhult - Boda - Hulta - Trandared - Hedvigsborg - Dammsvedjan - Kristineberg - Druvefors - Centrum/Södra torget och lite snack med en fd bussförarkollega och ett snack med en annan bussförare på bussen hem. Summan blev 12 km.

Kommentarer

  1. Äntligen kan man kommentera hos dig igen! Det var verkligen ett tag sedan. Försökte komma in här och tacka för dina kommentarer, det sket sig om man säger så. Men nu verkar du uppenbarligen ha öppnat "ditt hem" för allmänheten igen! Bra där:-)
    Å du är samma mästerfotograf som alltid ser jag. Himla kul:-) Hälsa SoF!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du kunde kommentera denna gång. Sidan har inte varit stängd men kanske blogspot eller något strulat.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer