Motell Finnveden i Tånnö

Söder om Värnamo låg Motell Finnveden utmed gamla dragningen av E4 tidigare Riksettan. Numera finns inget kvar som skvallrar om att det legat ett Motell där.




Jag reste sträckan för något år sedan och även något år före det och letade noggrant utan resultat, Senaste gången då jag verkligen gick in för att hitta det kom det som tur var en äldre dam på cykel som jag frågade om hon kände till Motellet, det gjorde hon och hon upplyste om att det rivits och att platsen nu är ett villaområde.

Nu juni 2018 åkte jag sträckan igen mest för att det är en vacker och behaglig väg vid sidan om tråkiga E4. Denna gång passade det bra att fotodokumentera platsen där motellet låg.
Det är inte mer än den lilla asfalterade biten intill sjön om skvallrar om detta, om man nu vet vad man letar efter!





Kommentarer

  1. Skövde-Putte17 juni, 2018

    Ack, så idylliskt och mysigt det ser ut på bilderna. Det är verkligen beklämmande att allt av kulturvärde måste förstöras, när nutidsmänniskan ständigt känner tvång att manifestera sin "moderna" sida. Furfulningen av Sverige fortgår, vilket ju du som dokumentatör ockå är smärtsamt medveten om.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer