Uppdatering



Sitter just nu och bloggar i Windows 10 på en laptop. Jag hade hört en del kritiska röster om Windows 10 och avstod från att uppdatera min stationära dator med Windows 7 då man fick en uppdatering gratis för något år sedan.
Men jag måste säga att jag tycker att 10:an är helt perfekt, nu känns mer som att jobba i en smartphone eller surfplatta.
Min stationära dator har en stor 24 tums skärm med 2048px i upplösning, och jag har som ni vet haft ganska stora bilder (1024px) på denna blogg under en lång tid. Sedan någon tid har jag ändrat storlek till 800px, vilket kändes ganska litet på min stora skärm. Men på denna laptop som har 1920px i upplösning på en 14 tums skärm känns det mer okej men möjligen fyller de ut skärmen lite för mycket. Kanske jag får börja med ännu mindre bilder storleksmässigt för att det skall passa de flesta användare.
Så vad använder ni för utrustning att surfa runt på? Laptop, stationär dator eller bara via smartphone eller surfplatta?

Kommentarer

  1. Putte i Skövde25 februari, 2018

    Stationärt hembygge, med 27" skärm.
    Lenovo laptop med 14-tummare, samt
    en Google Nexus 6, för arbetstid.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer