2017-11-19

SpökvandringFör någon helg sedan tillbringade jag eftermiddagen och tidiga kvällen hos ett femtontal teaterstuderande ungdomar med att fotodokumentera deras uppsättning av Spökvandringen i Hemgården här i Borås. Det var kul att fritt kunna röra sig bland dem och fotografera deras förberedelser inför kvällen.
Jag gick också genrepet av spökvandringen i ett försök att få till några bilder, men då rummen var nedsläckta och det fanns ytterst få ledbelysningar som var tända blev det väl inte riktigt som jag hoppats på. Även om dagens kameror kan boosta isovärden och leverera "bilder" i nästan totalt mörker så blir det inte riktigt i den kvaliteten att man vill publicera dem offentligt.
Hur som helst så fick jag en kul och energifylld dag.
Jag fick till en gruppbild innan alla spöken försvann ut i rum, salar och små krypin. Det stod ca 300 personer i kö som frivilligt ville gå runt och låta sig skrämmas i ett nedsläckt hus från 1827.

3 kommentarer:

  1. Delightful group photo. Perfect choice of background.

    SvaraRadera
  2. Men vad spännande och så roligt det måste ha varit att få gå runt där fritt med kameran. Bilden är spöklikt läcker och väldigt intressant. De har alla sin personliga roll och speciella utstrålnining, så snyggt fångat av fotografen.

    SvaraRadera