Park Konditori i Äppelviken Stockholm

Via Google street view kartor hade jag sett en spårväg slingra sig genom en stadsdel strax utanför Stockholms absoluta centrum. Där såg jag också ett par vackra neonskyltar och ett konditori. Jag bestämde att jag vid tillfälle skulle utforska denna spårvagnslinje och stanna till och ta en kaffe med dopp på konditoriet och fota skyltarna. I slutet av september fick jag tillfälle, och det var precis lika mysigt och vackert som jag sett på Google. Nockebybanan hette spårvagnslinjen och kan rekommenderas som en utflykt, stanna gärna till och ta en kaffe med dopp på Park konditori också. Neonskylten är från slutet av 40-talet men frisörskylten är uppmonterad för några år sedan upplyste ägaren av fastigheten mig när han undrade vad jag så intresserat fotade utanför konditoriet. :-)
Fler bilder från Nockebybanan har visats tidigare här på bloggen.




Kommentarer

  1. Frisörskylten kom upp för några år sedan?! Nej, den kom upp för bara några månader sedan! :) Kör förbi med spårvagnen flera dagar i veckan så minns själv hur positivt överraskad jag blev när den kom upp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej. Då kom jag i rätt tid för att fota. Tack för info!

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.