30 juni 2017

Svampen i Örebro

Passade på att besöka vattentornet Svampen i Örebro en fin kväll i veckan. Den byggdes under 50-talet och togs i bruk 1957 och har väl blivit ett landmärke när man är i Örebro.

5 kommentarer:

 1. Läcker konstruktion och intressant att se lite mer av Svampen än på din andra site, "Genomtänkta bilder sedan 1969". Haha.. raderade o:et.
  Örebro, är det inte där Hanna bor ? Skulle så gärna vilja ta del även av hennes fantastiska bilder men instagram var inget för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer att det är Hannas hemort. Vi hade ett Instameet i hennes smakfullt inredda lägenhet i onsdags. Jag har några gånger sagt till henna att hon skall öppna sin blogg igen, om inte annat för att visa sina instabilder på en blogg/hemsida.

   Radera
 2. Då får vi hoppas på att hon gör det, det skulle verkligen uppskattas. Du kan ju hälsa henne från mig nästa gång ni ses.

  SvaraRadera
 3. Fina bilder från Svampen. Kul att se där uppifrån, har inte varit uppe sedan 2005 tror jag. Hissen har stannat några gånger och folk har suttit fast i över en timme, så jag avstår med tanke på min hiss-skräck och klaustrofobi.

  Jag får ta och gå in på Anitas blogg någon dag att kommentera lite ser jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var tur att vi passade på att besöka den när vädret var så vackert.

   Radera