Shell och Tre Snäckor i Borås

Shell Tre Snäckor låg strax Öster om Borås några hundra meter från Motell Lage. När motorvägen mot Ulricehamn började stakas ut revs byggnaderna (ca 2009) och är nu ett upplag för någon firma för jord och fyllnadsmaterial.

Juli 1970



Med tillstånd av Mårten Carlsson

Kommentarer

  1. Ja Tre snäckor var ju stället man fikade på som för att fira att alla grejer var med för något jobb åt Stockholm till. Under 80-talet bodde jag i Härryda så det var R40 till Jönskvarna som gällde om det skulle göras något i Stockholmstrakten. Litet österut så brukade polisen mickla med sin stora radar precis efter kurvan i nedförslut innan Rångedalarakan.
    Senare - ungefär 1990 flyttade jag till Brämhult och det var perfekt utgångspunkt att gå innanför viltstaketet och och över bäcken för att låta salig Molle (Golden-kille) få springa av sig i backarna upp mot Trollberget. Det var fint att kunna ta med sig en balja kaffe upp i slänterna. Jag kände mig alltid välkommen här. När man la ned och flyttade macken till Viared försvann snabbt charmen och här blev det som vilken Shellmack som helst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ingvar för en trevlig kommentar!

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer