Medans ölen skummar av


Återigen fick frugan uppgiften att överraska mig med ett ölinköp, så fredagens öl är en Ale som kallas Peter, Pale and Mary, den ena ölen efter den andra har numera väldigt originella och lustiga namn för en öl. I detta fallet passade det bra att plocka fram debutalbumet med Peter, Paul and Mary från 1962 som en detalj i bilden. Nu är väl inte denna grupp någon favorit, men LP:n var gammal och i bra skicka med det typiskt tjocka pappkonvolutet som fanns på 60-talet så då fick den följa med hem.

Kameran på bilden är det senaste inköpet (förra veckan) och är egentligen min frus. Detta är den fjärde versionen av Nikon "top of line" bland deras kompaktkameror. Denna modell heter Nikon Coolpix P7800 och likt de andra i serien (P7000, P7100, P7700) har den en vältecknande zoom på 28-200mm. P7800 är vår tredje version av denna modell och efter några seriösa bilder inomhus och utomhus bilder tycker jag att man ser en klar bildförbättring från de tidigare versionerna.

Efter dagens tuffa gympass på förmiddagen var det ett möte på eftermiddagen som öppnade dörren på glänt för en ny bransch att mer handfast ge sig i kast med.

Nu blir det chips och en öl till och några avsnitt på TV-serien The Good Wife. Trevlig helg på er!

Kommentarer