Difficult Roads Often Lead To Beautiful Destinations

2015-03-25

En böna från Costa Rica

... serverad med id-handling och äkthetsbevis. Även om man som jag aldrig dricker annat än svart bryggkaffe så undgår man numera ändå inte ett par tre val vid serveringen. Denna gång pushades det för en soltorkad och tvättad böna vid namn Caturra, och varför inte, jag kände mig lite vild och vågad denna morgon.
Men man behöver nog ha mer utvecklad munhåla än jag för att känna gröna äpplen och choklad, det smakade gott kaffe helt enkelt.
För övrigt vet man vad man får på de olika Espresso House, det är fräscht och snyggt med väldigt behaglig och mysig miljö numera.
Det är värt de 32 spänn denna mugg kostade, men då ingick påtår, vilket det inte gör på andra kända kaffekedjor.2 kommentarer:

  1. Jag tänkte lyxa till det lite häromdagen och gjorde mitt första (och sista) besök på Starbucks. Dyrt och blaskigt! Där slösades det minsann inte på bönorna. Företaget är väl amerikanskt så det kanske förklarar saken... När vi var i USA hade vi alltid en liten burk snabbkaffe i fickan som förstärkning, annars var kaffet i det stora landet odrickbart.

    SvaraRadera
  2. Det är också min erfarenhet om Starbucks. Så det stämmer att de har blaskigt kaffe over there.

    SvaraRadera