Morgonen i bilder


Någon typ av aktivitetspark i Frihamnen.


Kinnekulletåget på Centralstationen.


Wavrinskys Plats pinpointad.


En värmande kopp på Espresso House Vasagatan.

Kommentarer

  1. Fina snöfria vardagsbilder från Göteborg ! Gillar spårvagnen och den röda "bollen" :-) ..och den stämningsfulla bild nummer fyra.

    Funderar på det det med bloggandet. Kanske skulle skippa tanken på wordpress och gå över till blogspot.com. Du använder ju vad jag förstår båda. Denna samt https://urbanphootprints.wordpress.com/ Vågar man fråga ? Kortfattat för/nackdelar om du har tid och lust. Google+ är ok men känns inte helt tillfredställande som mitt enda nätverk just nu.

    SvaraRadera
  2. Fotade Kumlas pinpointade plats i söndags.

    SvaraRadera
  3. Kerstin Niklasson28 september, 2022

    Hej Tony! Jag undrar om jag skulle kunna få använda din bild av Wavrinskys plats i en projektbeskrivning av ett skolprojekt skapat i Kulturverkstan. Bilden kommer att vara synlig längst upp i beskrivningen och dokumentet i sin helhet kommer att delas internt. Om så, skulle jag önska att få publicera ditt namn vid fotot. Tack på förhand! Varma hälsningar, Kerstin Niklasson, studerande på Kulturverkstan 2022.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.