Bynanders Motormuseum i Svenljunga

Bynanders Motormuseum är relativt nystartat och ligger utmed en liten väg strax utanför Svenljunga centrum. Museet har många exemplar av Göran Karlssons (GeKås Ullared) motorsamling.
Allt finns samlat i en fräsch och luftig lokal i två plan med en stor blandning av fordon och prylar och en riktigt trevlig uppbyggd lanthandel. Mitt intresse låg nog hos de många mopederna och lätta motorcyklar som står där i bruksskick vilket jag tycker är extra trevligt. Dessutom finns ett bra fik i entrén. Museet har öppet alla dagar 10-17!










Kommentarer

  1. Generellt sett så tycker jag det är svårt att fånga atmosfären i ett museum, men i det här inlägget har du verkligen lyckats! Bra bildvinklar och trevliga detaljer. T.o.m. Perra finns med bland de utställda föremålen... ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Även Staffan har kommit med bland museiföremålen ser jag. Håller med Perra om att det är trevliga bilder och det var trevligt att träffas också. Min berättelse om bussresan till Bynanders Motormuseum och besöket därstädes kommer vilken timme eller dag eller vecka som helst på min blogg: http://savenfjord.blogspot.se/

      Radera
    2. Tack för kommentaren Staffan!

      Radera
  2. Vilket läckert museum, sätter upp det på min måste lista om man nu kan ta sig dit med kollektivtrafik

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dessvärre inte ända till dörren, det blir i alla fall att promenera ca 2,5 km från busstationen i Svenljunga.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.