Jag och min termos

... gjorde en tur utmed kusten och med "kusten" för en Sjuhäradsbo menas oftast Hallandskusten. Jag vet inte vad som hänt men vi är inne på sista helgen i juni sommaren är i full gång och det blir inte bättre än så här. Men mer avslaget än Falkenberg och Varberg denna dag får man leta efter, det kändes som sista helgen i augusti.
Pliktskyldigast lyckades jag skrapa ihop några bilder med lite sommarkänsla och med några entusiaster som förstod att den svenska sommaren pågår just nu. :-)









Kommentarer

  1. Nja, Du minns nog fel - det ÄR så här sommaren är!

    SvaraRadera
  2. Janne Svendsen27 juni, 2014

    Välkommen tillbaka till arbetet på måndag :-)

    SvaraRadera
  3. Tycker att fiskmåsen ser lite skeptisk ut, annars är bilderna kanonfina, även om det mer eller mindre är apriltemperatur i luften...

    SvaraRadera
  4. Så du har varit hemma hos mig! Trevligt! Undrar om inte du fotade bänken i Björkäng? Och så Apelviken på de sista bilderna. Visst är det sommar. I juli kommer kanonvädret! (Det tror jag på)

    SvaraRadera
  5. Falkenberg, ute vid gamla Vin & Sprit på de tre första bilderna. Björkäng stämmer på bänk och husvagn. Apelviken på de 4 sista bilderna.

    SvaraRadera
  6. Jättefina sommarbilder, snart är det nog full fart där på stranden :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.