Medans ölen skummar av

... inspekterar jag domänerna, alla de 400 fria kvadratmetrarna. Förundras av hur mycket mossa det kan bli på denna lilla gräsyta... förlåt mossyta! Men nu är tomten mossriven 3-4 ggr. Min gamla arbetshäst Klippon tuffar och går till både mossa och gräs och den startade på ett enda drag efter vintern.



Annars då... jo i morgon kommer den första bilträffen/marknaden för året att besökas (Gölingstorp marknad, nu 101 år), med hopp om en del fotomotiv. Fotoinspirationen eller rättare sagt motiven hittas inte lika lätt numera, hoppas det vackra vädret och våren gör att de dyker upp igen.

Kommentarer

  1. Klippo kan man lita på, som alltid!
    Mitt inlägg om "Världens bästa gräsklippare", om min Klipposamling som jag gjorde för ca. 3½ år sen ligger förresten länkat från Klippos hemsida!
    Det tycker jag är kul!

    http://www.klippo.com/se/om-klippo/nyheter-press/vilken-ar-den-basta-grasklipparen-bast-i-test-eller-bast-i-verkligheten/

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer