Gårdagens vardagsbilar

... är denna gång en Renault 16 TS av 1970 års modell.
Det är en tidig och något kylig höstmorgon 1977 på Pyrenéernas sluttningar utmed nuvarande väg D173 strax söder om den lilla byn Aragnouet Village.
Jag parkerade på kvällen på en liten p-plats vid vägkanten några mil innan gränsen till Spanien och övernattade i bilen. Innan jag fortsatte resan var jag bara tvungen att dokumentera den magnefika himlen.



Nää, nu sitter jag här och blåljuger för er. Sanningen är att bilden ovan ett montage av 2 bilder jag fotade för något år sedan. Renault'n stod parkerad på ett industriområde intill en gul vägg på en liten ort i Skaraborg och himlen fotade jag samma morgon då jag korkade upp termosen. Därefter trixade jag lite genom att lager på lager lägga ihop dessa två bilder.

Kommentarer

  1. Det gjorde du bra. Den här bilen går jag också igång på!

    SvaraRadera
  2. hade äran att köra en sådan här modell i 4,5 mil ca en gång och ja måste säga att det var utmärkt komfort i denna bil på den grusväg vi körde på om man nu jämförde mot min då dåvarande bil en amazon -67 :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.