Difficult Roads Often Lead To Beautiful Destinations

2014-04-03

Fotografiska i StockholmEn tanke jag hade med Stockholmsbesöket var att ta mig till Fotografiska. Om inte annat för att ta en kaffe och en macka i deras fina fik med utsikt genom panoramafönster över vattnet och staden.
Nu hade det förändrats något besöksmässigt sedan jag var där senast, så att sitta vid ett panoramafönster var inte att tänka på denna gång då alla bord var upptagna.
Denna gång var heller inte utställningarna riktigt i min smak, utom bilderna av Julia Fullerton-Batten.


Julia Fullerton-Batten

Ute igen i det strålande vädret och dagen var ännu ung :-)

6 kommentarer:

 1. Känner mycket väl igen miljön. Gärdsmygen och jag var ju där för ett par år sedan. Just atmosfären, utsikten och det utsökta fiket med väldens godaste mackor lockar faktiskt mera än självaste utställningarna. Vet inte riktigt varför. Jag älskar fotografier, men... Har liksom ingen förklaring varför jag gillarf omgivningen bättre än utställningarna...

  SvaraRadera
 2. He, he! Jo jag och BP var där. Jag har varit sär sedan dess också, men troligen inte sedan de ändrat om i restaurangen. Skulle inte Felländer vara där helgen som gick? Han som rest runt världen och dubbelexponerat och fått fram flera städer i samma tavla. Det är så läckert!

  SvaraRadera
 3. Wow, blir alldeles knäsvag av bilderna, så himla snyggt fångat både på utsidan och insidan av fotografiska. Jag har bara varit där en gång, 2010, det var när Annie Leibovitz hade sin samlingsutställning. När jag tänker efter så har jag inte varit i Stockholm alls sedan 2010, till mina stockholmsvänners förtret...och mig själv!

  SvaraRadera
 4. BP, Håller med dig.
  Gärdsmygen, Tror inte de ändrat om utan jag menade att det var så mycket folk att jag inte fick den plats jag hoppats på i fiket.
  Hanna, kanske en tur över påsken passar med lite gatufoto.

  SvaraRadera
 5. Betyg: fem stadshus

  Johnny

  SvaraRadera