Difficult Roads Often Lead To Beautiful Destinations

2014-03-27

Inte utan min smartphone

Kanske en typisk bild i detta årtionde, där fler och fler ser omvärlden genom en smartphone. Jag är inte rätt person att kritisera detta för trots min ålder gör jag nog också detta, nu i större utsträckning än innan. Är det inte genom en iPad eller iPhone så är det genom kameradisplayen.

4 kommentarer:

 1. Ha ha! Superskön bild :)

  SvaraRadera
 2. Jag köpte min iPhone i januari förra året när min antika telefon la av. Jag förstod egentligen inte vad jag skulle ha en sådan avancerad telefon för... det förstår jag nu. Kan inte vara utan den, speciellt kameran som jag utnyttjar varje dag och Instagram som jag på gott och ont skaffade i höstas, ja och så Facetime så klart, det använder jag också varje dag... m.m. m.m. m.m.

  SvaraRadera
 3. Mm, finfin bild!
  Som numer äldre, lite gnällig gubbe, så skulle mitt focus ligga på mot havet, och inte på mobilen, med solen mitt i ansiktet!
  Jösses, hur kan hon prioritera mobilen där? :-)
  Jag skulle uppskattat den andra miljön! -:)

  Hör du, du Tony, du får fixa det där med smileys-möjligheten, jag lär mig inte hur dessa ska skrivas och vad de står för:-)

  Johnny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blogspot gör inte små bildsmiley av dessa tecken vi gör. Så det ligger utanför min kontroll. Kolla på nätet om smileys så får du nog förklaring till vad som finns och hur man tolkar dem.

   Radera