Vila på lagrar

Att hitta nya motiv till denna sida är numera svårt i mitt upptagningsområde och du är aldrig bättre än din senaste bild eller motividé. Så att vila på lagrar och läsa en något år gammal Hallands Nyheter och sörpla kaffe och äta pepparkakor går inte an. Jag får se vart det tar vägen under 2016.


Kommentarer

  1. Bara du inte lägger ned bloggandet helt, skulle bli väldigt tomt utan dig.

    SvaraRadera
  2. Tack Hanna och dito! Ibland är det skönt att ta ett break och kanke hitta nya vägar. Men sluta fotoblogga kommer jag inte att göra. Denna sidan och de andra du känner till finns kvar ock kommer att uppdateras.

    SvaraRadera
  3. Tycker också det är svårt att veta vart jag vill med blogg och fotande. Var ett tag sedan jag kikade in hos dig. Har ju haft låg aktivitet hela hösten både med eget bloggande och andra bloggbesök.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vill gärna hitta nya motivområden och inte fastna för mycket i en typ av motiv, lätt att säga men svårare att förverkliga. Sedan finns det ju de som har sin nisch och utvecklar och kör den stilen hela livet, och det är ju helt okej det också.

      Radera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.