Zündapp SportCombinette

En riktigt fin Zündapp från vad jag vill minnas mitten av 60-talet, troligen är det en KS50 1967. När det var mopeddax för mig slängdes blickar åt Zündapp med den smala kantiga höga tanken som fanns 1968-69. Den var väl inte speciellt snygg tyckte jag då när vi stod vid cykelstället i skolan och kommenterade och kollade in de äldre kompisarnas moppar, då var efterkommande modell mycket snyggare. Modellen jag nu fotat här under såg för gammal ut redan 1970-71, men nu blev det ingen Zündapp för mig i alla fall då femtonårsdagen infann sig.



Ägaren Ingemar hittade inlägget och kommenterade: "Kul att hitta min egen moppe bland dina fina bilder. Det är en Sportcombinette från 1967 som jag köpte sommaren 2011 och har renoverat den i vintras, den stod klar i mars 2012.. -67.an var ju lite speciell, lite av en blandning med lite ifrån Sportcombinetten och lite från KS 50…. Mvh Ingemar"


Kommentarer

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.

Antal besökare

Arkiverat

Visa mer