Motell Hasslerör i Mariestad

Strax norr om Mariestad utmed E20 och numera nedlagt.




äldre inlägg

Kommentarer

  1. Där satt man & nattfikade emellanåt, i ungdomens dagar. De hade nämligen öppet dygnet runt, om inte minnet sviker. Nu för tiden slocknar man oftast i tv-soffan, långt innan midnatt. Tänk vad saker & ting förändras, med tiden...
    ;-)

    SvaraRadera
  2. Nedlagt? Trist, det var det givna stället för en fika på väg till eller från tävlingarna på Gelleråsen i Karlskoga.

    SvaraRadera
  3. Fick en kommentar om att det skall rivas, så jag passade på när jag var i Mariestad att ta några bilder.

    SvaraRadera
  4. Jepp. Det var från mig med nattfikat (med ett antal fler kommentarer). Kanske dags att skaffa ett nick...

    SvaraRadera
  5. I början på nittiotalet körde jag "tradare" och då bytade vi bil med "masarna" i Hasslerör. Mycket fika blev det på denna restaurang och det var alltid fullt med folk. Eftersom jag emellanåt kör till Östersund från södra Halland så passerar jag här, och varje gång tycker jag att det är lika tragiskt att se hur det förfaller.

    För ca: ett år sedan var däremot restaurangen i gång och vi stannade till för en matbit när vi körde hem från Jämtland. Förstod redan då att detta inte kommer att gå. Tomt i restaurangen på både folk och möbler. Att vi stannade och åt var mest av nostalgiska skäl och knappast av kulinariska ;-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar


Vid svårighet att kommentera använd Kommentera som: "Anonym" eller "Namn/webbplats". Som finns under den lilla gråa trekant/pilen om du klickar på den.